Alt har sin egen form - selv den sidste pandekage

Be happy n’ smile

10801523_845594222158978_9085131706471408129_n

Det gælder om at se de positive sider af livet når det hele går ned af bakke…

 

“Du ved aldrig, hvad der vil ske i fremtiden, så nyd livet og lev i nuet”

I kender sikkert følsen af at være alene og ikke at man ikke har nogen at gå til, selvom man har alle de venner man har brug for. Den “rigtige” er der bare ikke. Jeg har selv haft flere perioder, hvor det hele føles som noget der ikke fungerer og aldrig vil komme til det. Og de gange, har jeg været mere end lykkelig over at have så god en ven jeg har. En, der altid er klar til at hjælpe lige meget, om det er følelsesmæssigt eller problemer med skolen. Men det er jo fredag aften, og aftener som disse, skal vi have det godt og være sammen med familien efter en super travl uge ( i hvert fald travl for mig ). Derfor vil jeg lige give jer et par tips og tricks med til at blive lidt gladere i det små triste vejr.

1. Smil til dem du går forbi – Det kan jo være at de smiler igen + det kan være, at det er det de mangler for at få en god dag!

2. Snak/fortæl, den du har lyst til om, hvordan du har det – det hjælper!

3. Græd ud – Måske lidt mærkeligt at gøre, hvis der er nogle hjemme. Men opdager de det, så sig, hvis du ikke vil fortælle hvorfor, at du er i gang med at se Titanic!

4. Det hele skal nok gå – jeg ved at du vil komme igennem det, selvom det er irriterende og føles som om det aldrig vil stoppe – men det gør det! Tro mig.

5. Lav ting du godt kan lide for at komme til at tænke på noget andet.! Fx shop løs inde på mool.dk og få 10 % rabat ved brug af denne kode: CELIAxMOOL

6. Grin, smil, ha’ det sjovt sammen med vennerne og veninderne!

Go’ weekend

1

  • Michelle Eckert

    Så lækkert indlæg, virkelig velskrevet!
    God weekend –

    Jeg har lige opstartet en ny blog, og det ville derfor glæde mig ekstremt meget, hvis du ville tage et smut forbi den! Vi kunne følges ad, hvis det lyster?

    Knus
    http://thewriter.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alt har sin egen form - selv den sidste pandekage