April og maj måneds favoritter

Tetid #9 – Lev i nuet

Nu hvor jeg tænker over det, så har jeg vidst nok fået skrevet en del personlige indlæg, hvilket jeg foretrækker mere end at skrive om fashion og beauty, hvilket jeg synes er lidt mærkeligt nu, hvor bloggen hedder True Beauty, men ja, det kan godt være man er smuk uden på, men en helt gennemført smuk kvinde eller mand har altså også en smuk sjæl. Af og til så kommer der altså skrammer på sjælen og ens hjerte knuses gang på gang, og man føler sig mere eller mindre ubrugelig, hvilket man ikke skal føle sig.

Jeg har i lang tid selv kæmpet med, at jeg ikke føler mig smuk lige meget om jeg har et halv ton makeup på eller slet intet har på, men nu her, hvor jeg sidder og skriver dette, går det faktisk op for mig, at jeg er Guds smukkeste skabning – selvom der er dyr der er pænere. Vi er blevet skabt til at vær os selv. Skabt til at elske os selv og jeg kan fortsætte i en evighed.

Til tider kan det være svært at bliver ved med at være sig selv, når man egentligt føler, at det er en forkert person man er. Til tider synes jeg selv, at det er hårdt at blive ved med at holde fast i de værdier man har. Andre gange går det simpelt hurtigere end man forventer, og det er på de her tidspunkter, at man skal holde fast i den man er og leve lige nu og her. Blive ved med at gøre de ting som gør en glad og gøre de ting som får en til at holde modet oppe til at køre videre ud af livets landevej.

Du ved sikker godt selv at når man kører på en landevej er der altid nogle  der skal overskride fartgrænsen, det samme gælder ens liv. Nogen lever bare på et højere og mere intenst niveau, hvilket er med til, at der nogle gange sker de her forfærdenlige ting. Lige meget om du er sådan en, der lever hurtigt så husk at holde fast i den følelse som gør dig glad. Den følelse som gør dig levende og giver dig mod på livet.

Livet er sku en vigtig ting for der er ingen som ved, hvad der vil ske når vi dør. Grib fat i dig selv. Forkæl dig selv. Giv dig god tid til de ting som du godt kan lide at lave for så får du nemlig mest ud af livet især, hvis det er med personer som du ikke kan undværer.

Husk at sige “Jeg elsker dig” for du ved aldrig, hvornår du vil se personen igen eller om du vil se den igen!

Du er ikke bare min blogs læser. Du er mere end det. Du er din mors og fars datter/søn. Måske er du en søster eller en bror. Måske har du en håndfuld kusiner og fætre. Husk på, du har måske også nogle bedsteforældre. For de her personen betyder du meget mere end du måske tror, men tror mig når jeg siger dette: “Du er elsket” og hold fast i de ord når det går ned af bakke.

download

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

April og maj måneds favoritter