Efterårets top 4

Som tiden går

Hej sweeties..!

Jeg er så småt begyndt at tage dette lidt for seriøst, men som I sikkert har lagt mærke til, er der ikke kommet er mange indlæg fra mig det sidste stykke tid, da laderen til min pc har været i stykker, desværre. MEN det kommer der til at ske store ændringer i. Jeg har stoooree planer om, at komme til at blogge omkring 3 gange ugentligt, da jeg personligt synes det er mere spændende at følge med i. Så fra nu af, vil der komme et indlæg tirsdag, fredag og søndag.

Og så til dagens emne nemlig tillid. I kender sikkert det, at de personer I stoler allermest på, pludselig ikke er der længere, som om de bare har smidt en i skraldespanden. Og det er specielt ikke en rar følelse. Specielt ikke som teenager, da det er i den periode, man mest har brug for sine venner.

I kender sikkert de såkaldte “Fake Friends” og “Real Friends”. Når man først har en rigtig ven, som man virkelig stoler på, og de så smækker ryggen til en, er ikke rat. Og når de så gør dét, er på det tidspunkt, hvor de selv har det perfekt og selv har styr på deres liv. Men så kommer de da også lige krybende tilbage, et år eller to efter, da de “venner”, som de havde viste sig at være fake. Hvad går man så her? Tilliden til disse eks-venner er jo blevet brudt, om måske har man ikke særligt meget lyst til at skulle snakke med dem igen, da man er bange for at det vil ske igen. Et tillidsbrud er et af de hårdeste brud at blive udsat for, da det tager så enorm lang tid at få genopbygget den tillid man engang havde til dem.

Fake Friends er sådan nogen, man helt ikke vil have, da de kan skabe så meget uro hos en, men også blandt sine venner. Men har man fundet en real friend, har man også fundet en ven for livet, som man altid kan stole på.

Der er jo også gode sider ved tillid. Dét, at man har nogen man kan regne med lige meget, hvad der sker, er en af de bedste følelser. Dét, at man kan får lov til at lave forskellige ting og at ens forældre stoler en, er også en rar tanke.

Jeg håber, at jeg har fået sat bare et par tanker i gang hos jer 🙂 Så næste gang I skal til at kassere en rigtig god ven uden nogen egentlig grund, så tænk lige én ekstra gang, da du måske vil få brug for hende/ham en gang i fremtiden..!

Vi ses!
Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Efterårets top 4