How to do: A neutral make-up (del 1)

forskinet indlæg…

Hey sweeties!

Så skete det desværre. Efter at have holdt det et par uger, så blev der ikke skrevet et indlæg i går (fredag), men det skal ikke ændre på, at I ikke får det. I stedet for får I temaet i dag. Da jeg var til fest i går, tænkte jeg, at det perfekte emne vil være alkoholpolitik eller bare alkohol, da man ser alt for mange til diverse fester, der har drukket sig hegnet inden de overhovedet er kommet og nogle drikker overhovedet ikke. Jeg er ikke den der drikker sig i hegnet inden forfesten er begyndt, men jeg kan da godt drikke lidt, men så er det jo lige det, at jeg ikke kan lide smagen af det…Som nogle af mine venner siger:

Det smager forfærdenligt, men ned skal det

Jeg er selv først lige rigtigt begyndt at gå til fester, og derfor er jeg lidt tilbageholden overfor alkohol. Jeg ved ikke helt, hvad jeg selv mener om det, men jeg ved da, at det er en træls følelse at skulle passe på dem, der drikker for meget, og som hverken kan stå eller gå. Nogle synes det er skide sjovt at drikke så meget, at de ikke kan huske noget dagen efter, men så er der jo også os, der nyder vores drink. I kender sikkert selv nogle, der blander alverdens i deres drinks, da de ikke kan lide det, men som princip drikker det for at blive fuld. Og så er der også dem, der lader være med at spise inden, da alkoholen slår hårdere, når man ikke har spist. – Det vil også blive billigere, da de ikke skal købe så meget.

Det er jo forfærdenligt, at de har den følelse, at de skal være fulde for at have det sjovt, for de ved, at man sagtens kan have det sjovt uden at være fuld – så er det jo også muligt at huske de gode ting der sker! Men ja, som sagt tidligere er det altså ogs’ hyggeligt at drikke, når man går sig klar med veninderne inden forfesten.

Drik det nu! Du skal bare holde dig for næsen så smager du det ikke..!

Til jer der ikke drikker: I er f**king seje. Det, at I ikke behøver at blive fulde til hver eneste fest. Det kan også være, at I ikke er begyndt at drikke endnu. Det at turde at stå af, når man ikke har lyst i stedet for at bukke under for gruppepresset, der kommer, når dem i ens omgangskreds begynder at drikke. Godt gået! Gruppepres er noget, der opstår når et par stykker ikke lige er med på ideen. Personligt synes jeg, at det er fedt at kunne sige nej selvom der hele tiden bliver sagt, at der ikke sker noget. – Stå fast ved dine egne holdninger!

Alt i alt, så kan alkohol være jo være farligt, men så længe man drikker med måde går det – husk det..! Hvis du selv er begyndt at drikke så husk, at passe på dig selv, da det kan slå en ud lige så snart man har fået få meget, og husk for guds skyld at passe på hinanden, selv dem der har fået for meget. Hold håret for hinanden og vær’ der når dine venner har brug for det, selvom de stinker af alkohol.

Glæd jer til søndag, hvor jeg fortæller om, hvad jeg synes om “The Hunger Games: Mockingjay part 1”

Vi ses!
logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

How to do: A neutral make-up (del 1)