Beauty, beauty & mere beauty

Temafreeeedaaaag…!

Hey sweeties..!

Efter den respons jeg har fået på sidste (det første) emne, se det ud til, at være noget I gerne vil læse om. Det er egentligt bare mine meninger, om de forskellige emner. OG OG OG I er mere end velkomne til selv at diskutere videre ved at skrive en lille bitte kommentar, hvis det altså lyster 🙂

Men sidste uges tema var tillid, og dagens enme bliver svigt. Det modsatte af tillid. Svigt er virkelig hårdt at komme igennem, især, da det føles som om, at ens hjerte bliver banket i så små stykker, at det er umuligt at samle igen, og så tager det også bare enorm lang tid at komme til at kunne stole på personen igen, hvis det overhovedet kommer til at ske.

Hvis I selv har prøvet at blive svigtet, ved I hvordan det følelse. For det første, så stoler man så enormt meget på den person, som så pludseligt knuser ens hjerte så meget, at det er umuligt at få genopbygget. I kender sikkert det forsøg en del laver i anledningen af mobning til temadage osv. Man få et stykke papir og bliver bedt om at krølle det så meget sammen, til det ikke kan krølles mere sammen. Bagefter bliver man bedt om at folde det ud. Lige meget hvor langt tid, der bruges på at folde det ud og gøre det glat igen, vil det aldrig lykkes. Dét jeg vil fortælle med dette, er, at det samme sker ved svigt. Det, at der stadig er revner i papiret, er det samme som, at ens hjerte ikke er blevet sat ordentligt sammen igen og det vil det aldrig kunne, da der altid vil være frygten for, at det sker igen og skrammerne man fik, vil også altid være der. Selvom der går flere årtier, vil det stadig blive husket.!

Råd til dig, der er blevet svigtet

Jeg ved, at det er hårdt at komme igennem, da man virkelig holdte af personen, men du er altså nødt til at lade være med at tænke på hende/ham, da du formentlig ikke vil snakke med hende/ham igen. Hæng ud med andre af dine venner og bare forkæl dig selv, måske med en hjemmelavet spa? Vær’ god ved dig selv, og husk du er bedre tjent uden den person…!

Nu, hvor vi snakker om at forkæle sig selv. Så smut ind på Stylepit.dk og få 12% rabat på dine køb resten af november måned (2014) ved brug af denne rabatkode: ZX1015RAKODE

Vi ses!Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty, beauty & mere beauty