"Paris" here we come...

Alt har sin egen form – selv den sidste pandekage

CIMG1467 CIMG1468 CIMG1465Super lækre dessert pandekager med vanilje. Smager ekstra godt med en stor bøtte is ved siden af..!

Du kender sikkert det med, at man i timevis kan står foran figurspejlene, når man prøver tøj. Jeg kan i hvert fald selv står og stirre mig blind på, om det nu er pænt til mig eller ej. Og fra tid til anden, kan man jo komme i tvivl om, ens bagdel kommer til at se lidt for stor ud i de her par bukser. Believe it or not, men ens krop ændre sig med tiden – både positivt og negativt. Som overskriften siger: “Så har alt sin egen form” lige som du og jeg har vores egen figur, så har pandekager også deres helt egen form. Nogle er store og runde, mens andre ikke er de kønneste. Du skal være glade for dit udseende, selvom der sniger sig et ekstra kilo på i ny og næ er du stadig unik. For som I sikkert selv har erfaret jer, når I laver pandekager, så er den første og den sidste ikke helt så kønne som de andre, men smager lige så godt, hvis ikke bedre.

Der er topmodeller, der får lov til at gå ned af catwalken til “Victoria Secret’s” årlige modeshow, men der er altså også andre som dig og jeg, og vi er mindst lige så lækre som modellerne. Det samme er det med pandekager nogle er store, runde, sprøde, lækre osv., men den sidste er mindst lige så god som de andre.

Så selvom du ikke ligner de andre, er du stadig lige så “sprød” og lækker som de er!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

"Paris" here we come...