Favoritter i marts..!

Tetid #6 – Hvad så om 10 år?

Her den anden dag, så jeg den her video om, hvor vigtig fremtiden var for denne her person, eller i hvert fald, hvordan tiden skulle bruges. Om 10 år er jeg i slutningen af 20’erne, det er jo helt sindsygt. Prøv selv at tænke over det, bare et minut eller to. Hvor er jeg om 10 år?

Om 10 år håber jeg, at jeg laver det, som jeg holder mest af at lave, måske er jeg lige blevet færdiguddannet. Måske er jeg lige blevet gift med verdens bedste mand? Who knows?

Jeg ved ikke, hvad jeg vil komme til at lave om 10 år, men alt hvad jeg allerede ved er, at jeg vil nyde livet mere end 110 %, jeg vil have skabt min helt egen verden af venskaber og helt unikke oplevelser. Lige nu er jeg snart færdig med det første år på gym, og jeg tiden er da gået hurtigt. De næste mange år vil stå på at færdigøre gymnasiet efterfulgt af universitet, måske først et sabbatår eller to?

Når jeg så småt tænker tilbage på de 10 år der lige er forsvundet, har der både været gode og dårlige og vidunderlige situationer. Jeg ved endnu ikke, hvor vil jeg være om ti år. Måske flyttet til storbyen eller flyttet på landet, måske er jeg flyttet til et helt nyt land. Alt, hvad jeg håber på er, at jeg lever et lykkeligt liv!

PicMonkey Collage

Hvad laver du om 10 år?

3

  • Kære celia,
    jeg synes det er noget spændende at tænk over hvordan det kunne være om ti år. Desværre ved man ikke hvordan det bliver, men man har jo forhåbninger. For mig er det at om ti år (så er jeg i midt 20’erne) vil jeg gerne flytte til et andet land og har en interessant job, for om 10 år skulle jeg lige være færdig med at læse. Jeg aner ikke hvad det er jeg vil læse i fremtiden, men det fører mig forhåbentligt på langt syn ud af tyskland. For det er en ting jeg ved, jeg vil ikke særligt gerne blive boende der.

    hilsen, Patrizia ❤️

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Nej desværre ved man det ikke, men man kan jo altid prøve at forestille sig det <3 så må du jo komme tilbage til Danmark 😉

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Linnea Ahm

    Om ti år er der ingen tvivl om, at jeg sidder i min egen lejlighed med min skønneste nuværende kæreste, Patrick. Børn? Haha nah, måske et på vej. Vi har i hvert fald været lidt omkring i verden og har det stadig lige så fantastisk sammen!! Derudover har jeg en herre nice karriere og oplevet en masse skønne ting.

    Kram, Linnea
    ahmfashion.blogspot.com

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Favoritter i marts..!