Accepter cookies..

Tetid #7 – Big girls don’t cry, but I do

download

Nu og da så går tingene ikke lige som de skal. Når det ikke sker, så har jeg det med at blive irriteret og bare har lyst til at ødelægge det, som jeg lige har brugt alle mine kræfter på, da jeg føler det ikke er godt nok. Til tider bliver jeg så ked af det, at jeg bare ikke kan holde tårerne tilbage. Og ud må de.

Jeg græder ikke offentligt da det er et tegn på svaghed. Og jeg bryder mig ikke om at vise omverdenen mine svagheder. Mine stærke sider derimod, har jeg mere en lyst til at vise frem af – især hvis det går godt.

Det er helt i orden at være ked af det, bare husk, at der ALTID er lys på den anden side af de mørke skyer. Jeg er måske ikke altid hende, der lige husker på det.

Det kan være svært at indrømme det overfor sig selv, at man måske har brug for hjælp, men af hvad jeg har lært, så er der altid nogen man kan gå til – nogle gange er det nemmere at snakke med fremmede end med dem man kender.

Det kan godt være det lyder lidt som en kliche, dine venner er der ALTID for dig, og du kan altid komme til dem hvis ikke så har du ALTID din familie!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Accepter cookies..