Februars favoritter

Tetid #4 – musik er som accessories

Tænk at få lov til at fylde hele ens tøjskab med accessories, og bruge al pladsen på reolen til cd’er eller fylde ens playlister på Spotify med al den nye musik, der udkommer dagligt..!

Jeg kan ikke leve uden accessories. Halskæder. Fingerringe. Bælter. Make-up. Ups, det er vidst ikke her det hører til! Men det samme gælder for musik. Jeg kan ikke leve én eneste dag uden at høre musik. Det hele bliver lidt tomt ligesom ens outfit kan virke kedeligt uden alle de her nødvendigheder. Så som en ekstra halskæde eller et tyndt guldarmbånd.

Alle har et smykke, der betyder mere end noget andet for dem, og sådan har jeg det også – bare med musik. Musik er, for mig, en måde at udtrykke sig på. Glad. Trist. Der findes alle genre, ligesom der findes alle de her forskellige smykker, ure, ringe jeg kunne forsætte ud i det uendelige! Hvad kan du bedst lide? Accessories? Musik? Eller noget helt tredje?

CIMG1788 CIMG1789 CIMG1791

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Februars favoritter