What's in my bag? - A night out edition

Focus on: The eyes

Som I nok ved, så findes der flere 1000 kombinationer, når det kommer til make-up. Og når man så begynder at snævre sig ind på de forskellige produkter, skal der bruges mere end én hånd til at tælle dem på. Du kender sikkert følelsen af at skulle have fat i et nyt produkt – og uden at være helt sikker, kommer du “til” at købe flere produkter end du skulle.

Der findes produkter til læberne, ansigtet, kinderne, øjnene osv. Der er øjenskygger, eyeliner, forskellige cremer og sidst men ikke mindst alt for mange typer af mascara. Der er vandfaste, dem der giver fylde, dem der giver længde. Som om det ikke var nok, kan man også finde nogle, hvor de kan flere ting på en gang. Måske er de vandfaste OG giver længde OG giver fylde. Nogle gange kan det virkelig være forvirrende, og det kan være svært for os, der bare skal et lille smut forbi Matas. – For det eneste jeg skal have er en mascara!

CIMG1884 CIMG1887 CIMG1889 CIMG1897 CIMG1901 CIMG1900

2

  • Aarhuspigen

    Jeg har også selv flere af dine make-up produkter – du vandt dem vel ikke også i den der Loreal blogging konkurrence? 😉 😀

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Celia Bach

      haha! Jo det gjorde jeg 🙂 tror jeg fik tre kasser, da jeg deltag med flere forskellige indlæg 😀 Så jo det er der fra 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

What's in my bag? - A night out edition