Simple Mondays...

Focus on: Hair care

Silkeblødt. Glansfuldt. Ny klippet. Langt eller kort. Opsat eller løst. krøllet eller glat. Så mange muligheder! Alt for mange ideer! Alt for lidt hår!

Så er foråret for alvor skudt i gang! Sol fra en skyfri himmel og små hvide skyer der minder om lam. Hvordan går det? Lige nu har jeg det fantastisk! Og derfor får i dette lille indlæg!

Tit tænker jeg en del over hvordan og hvad jeg kan gøre ved mit hår for at få det til at se nydeligt og glansfuldt ud. De sidste mange år – jeg kan huske – har jeg haft langt hår, men her i januar valgte jeg at få klippet 10 cm af! – Bare for at få en lille forandring.

Nu hvor de slidte spidser er væk, er jeg begyndt med at tage det mere seriøst – altså plejen af mit hår. En gang om ugen, når jeg husker det, bruger jeg en god hårkur. Ellers bruger jeg min højt elskede argan hårolie! Når det kommer til, at jeg skal vaske hår, kan jeg godt være ret så doven, og derfor kan der godt gå 3-4 dage mellem hver vask. Tørshampoo. Det er en fantastisk opfindelse til os “travle” mennesker!

Til hverdag kan jeg ikke nå det, men i weekenderne glatter jeg mit hår – især hvis jeg skal til fest eller noget familie-tam-tam. Hvis du er en flittig bruger af glattejern, føntørrer, krøllejern osv. så husk for guds skyld at bruge noget varmebeskyttende så du ikke ender med at brænde dit hår af!

CIMG2097 CIMG2106 CIMG2111 CIMG2086

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Simple Mondays...