Et lille afbræk fra hverdagen

Focus on: The lips

Jeg er sikker på, at jeg ikke er den eneste, der elsker at have babybløde læber, så derfor, har jeg tænkt mig at lave en lille toturial på, hvordan du kan holde dine læbe super bløde og altid klar til et kys eller to med kæresten!

CIMG1706CIMG1701 CIMG1715

Hver eneste dag – for det meste – både morgen og aften, selvom jeg godt kan glemme det midt i kampen om toilettet om morgenen, børster jeg mine læber. Det lyder skørt, men det hjælper med til at holde ens læber bløde – især hvis man slutter af med en gange læbepomade.

Min yndlingslæbepomade er fra The Body Shop, eller er det den fra EOS? Eller Babylips fra Maybelline? Jeg er helt vild med alle læbeprodukterne der findes, og jeg kan altid findes i mine pauser ved et spejl, hvor jeg er travlt optaget med at putte et tyndt, måske tykt lag læbepomade på.

Åhh gud, jeg kom lige i tanke om, at til hverdag, kan man jo altid slutte af med en smuk rød læbe, eller hvad farve du nu foretrækker og på den måde gøre hverdagen lidt mere farverig! Hvad er dit bedste beautytip?

2

  • Michelle Eckert

    Bruger også nogle gange en tandbørste (ubrugt for gudsskyld) til at “børste” mine læber med engang imellem, men gør det ikke så meget mere. Sørger bare for at smøre mine læber godt ind i et lag læbepromade hver aften inden jeg går i seng! 🙂

    Kig meget gerne forbi ♥ –
    http://thewriter.bloggersdelight.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Bloggergirl

      Selvfølgelig ubrugt andet vil være lidt ulækkert 🙂 Andet virker også helt optimalt, det kan bare være lidt irriterende hvis ens læber “skaller” 🙂

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Et lille afbræk fra hverdagen