Kanelkage med æble!

Focus on: The face

De sidste par uger har der været fokus på både øjnene og læberne, så derfor er det ikke en undskyldning, at der nu kommer fokus på ansigtet, eller rettere sagt the face. Det lyder så meget bedre på engelsk! CIMG1964 CIMG1985 CIMG1992 CIMG1995Til dagligt bruger jeg en stor del af min aften på at pleje mit angsigt, da jeg føler mig smukkest med en rent og ensartet hud. Weekenderne tilhører de dage, hvor jeg ikke har make-up på, og det er som regel også de dage, hvor jeg sover længe, eller skal ud til hestene, så det passer jo fint!

En stor del af at have et smukt ansigt uden urenheder, er at få renset ansigtet dagligt, og undlade det usunde. Generelt skal man bare være god til at fjerne make-up og give en god gang fugtighedscreme.

Når det kommer til, at man skal finde den rigtige foundation, er det noget af en opgave, da der findes millioner af forskellige nuancer og mærker. Her er det nemmeste at spørge en af dem der arbejder i butikken, da de som regel er lidt bedre til at finde den helt rigtige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kanelkage med æble!