smukt, men enkelt

Hvem er det lige der skriver..?

Hej! Jeg hedder Celia jeg er 16 år.

Jeg har oprettet denne blog med hensyn på Lóréal Paris konkurrencen om at blive deres trendsætter 2015. Og så er det lige sådan, at jeg er gået videre til semifinalen uden at skulle gennem flere kvalifikationsrunder, men jeg har bestemt mig for, at selvom jeg er gået videre, vil jeg stadig “deltage”. Så I skal glæde jer! Emnet for denne uge er “Next Trend”, dvs. at jeg skal prøve at finde ud af, hvad man vil gå med, og hvordan ens makeup vil være i 2015.

MEN MEN MEN ud over det, har jeg også en stor – måske alt for stor – interesse for mode, make up og alt for mange andre ting, men bloggen vil komme til at handle om alt fra mit yndlingsmærke af make-up til hvad man kan gøre, hvis man nu for den største tøjkrise.

Hvis det lyster, er I mere end velkomne til at give min facebook side et like! så er I sikre på, at få alle tips & tricks (https://www.facebook.com/truebeautybycelia)

Jeg håber, at I har fået et lille indtryk af hvem det er, der skriver disse små blogindlæg 🙂

Vi ses! 😀

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

smukt, men enkelt