Hverdagens små fester

Hverdagens små fester

Hej dejlige læsere! Jeg skriver dette indlæg i forbindelse med L´Oréal Paris’ konkurrence. I dette indlæs, vil jeg fortælle om, hvordan man kan gøre ens dag mere festlig så den ikke altid vil være så kedelig og grå 🙂

Nogle dage er bedre end andre og nogle gange er det de små ting der skal til, for at man får sine lange og trætte dage til at blive sjovere. Jeg ved ikke om I kender til det, at nogle dage har man ikke lige den tid der skal bruges til at få sin simple hverdag til at blive lidt mere farverig? Det, at man HVER eneste dag skal sidde på en hård stol og se lærer efter lærer overmale de store hvide tavler på kun et par minutter. Når man så kommer hjem sent om eftermiddagen og er ved at drætte om af udmattelse og egentligt ikke ved, hvad man skal spise til aften. Nogle gange finde man et stykke tørt brød på bordet. Men hvad har det egentligt med at gøre dagen festlig? tænker I nok. Man kan gøre en masse forskellige ting for at gøre dagen lidt mere farverig end de normale grå og kedelige farver. Når man f.eks. skal spise, kan man tage og dække et pænt bord med f.eks. et par høje lysestager med hvide lys i, sætte maden pænt an. Man kan gøre så mange ting og det er kun ens fantasi der sætter grænserne.

Står man op tidligt om morgenen og kigger på sig selv i det store spejl der hænger på væggen. Man hiver en trøje ud af skabet og tænker lidt over, hvad man ellers skal tage på der til, kan man jo finde en nederdel, eller bare tage et par sorte bukser og en farverig trøje med print, og måske ligge en lidt pænere make up end man normalt vil have gjort til hverdag. Måske lægger man en øjenskygge eller tager en lidt mere rød læbestift på end man ville have gjort til en almindelig skoledag. Når det så kommer til håret, kan man i stedet for den nemme hestehale prøve at lave en fin knold eller måske en sildebensfletning, som går ens look lidt pænere og mere feminint end, hvad man er vant til.

Men det kan jo også være ens venner eller veninder, der er med til at gøre hverdagen lidt bedre og sjovere. Jeg har verdens dejligste veninder, som virkelig ved, hvad de skal gøre, når man trænger til at få vent rundt på dagene.

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

Jeg håber, at I vil stemme på mig! I kan stemme på mig på dette link: http://www.lorealparis.dk/from-everyday-to-party/1091/

Kram Celia <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdagens små fester