Hvem er det lige der skriver..?

The next trend

Så er det vidst blevet tid til, at jeg får skrevet indlægget om den næste trend. Selvom jeg er gået videre til semifinalen i Loreal Paris’s konkurrence, kunne jeg godt tænke mig at blive ved med at skrive til de andre emner, der er, hvis man vil prøve at kvalificerer sig.

Som trendsetter, har man jo muligheden for at “vælge”, hvad alle skal bruge. Men jeg synes dog også, at man selv har muligheden for at præge det tøj, som alle andre kommer til at gå med, da det jo er en selv, der er med til at “vælge” det.

Hvis jeg skulle forudsige, hvad man vil komme til at gå med i 2015, vil jeg tro, at det har meget med en masse farver at gøre, da man allerede nu, kan se en f.eks. en masse pastel farver i butikkerne. Jeg tror, at man vil komme til at have et mere farverigt outfit, i stedet for et par enkle farver. Ud over det, vil lange kjoler eller bare lange cardigans også blive brugt flittigt.

I kan se det hele på billedet.

gyzxcvbnm

Håber, at I har fået lidt inspiration!

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvem er det lige der skriver..?