Beauty tips til weekendens fester

Colourfull

Welcome back efter en lang weekend.

Så var det jo så her, at jeg skulle have været høflig og spørge om I har haft en god weekend, men nej, lad os hoppe direkte ind i det næste emne, jeg har valgt at skrive om, som er farver, da det næste tema i konkurrence hos Loreal Paris er colourfull.

Der er dem, som ikke kan få nok af farver og nærmest har en hel regnbue i deres skab, og så er der dem som mig, som ikke har et eneste farvet stykke tøj – dog har jeg en lyserød cardigan. MEN det er også det eneste – Hvad gør jeg så lige….hmmmm. Og så få jeg denne dejlige idé med, at jeg kan sammensætte et outfit, hvor det er et par blå jeans og en sort top, og derefter tilsætte lidt farve i min makeup, som så kan supplere med de manglende farver i mit tøjskab.

Så her kommer mit bud på et colourfull outfit:

foto 4

foto 3 (2)

 

Når man vælger at tilsætte farver til sit outfit, synes jeg personligt, at det er vigtigt at tænke over, hvilke farver det er, man blander, da nogle farver bare ikke passer sammen.

Som I kan se på billedet, har jeg valgt enkle farver. og dernæst en lidt farverig make-up – end normalt. Hvis jeg skulle have en farverig top på, vil jeg vælge at sætte dem sammen med et par hvide/sorte/lyseblå jeans, da det ikke skriger dem, der skal se på det, i øjnene. Personligt kan jeg bedst lide de toner af farver, der er dæmpet, men engang imellem, skal der altså også noget farve på, som siger: “Her er jeg. Kig på mig”.

Som I sikkert kan se, på det ellers meget smukke portræt jeg prøvede at tage af mig selv, har jeg prøvet mig frem med en rød læbestift, for at få en farve på som ville skærer igennem det hele og råber “Her er jeg” eller “Se på mig”, men ellers har jeg brugt en flydende sort eyeliner og guld farvet øjenskygge, som jeg synes passer rigtig godt i farven til den sorte top 🙂

Som I kan se, er jeg ikke den mest farverig person, men ja, jeg håber, at I kunne bruge et par af mine egen erfaringer til noget 🙂

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.dk

Vi ses!

Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Beauty tips til weekendens fester