forskinet indlæg...

The Hunger Games – Mockingjay part 1

Hellooooo sweeties!

Hele ugen er gået med forpremiere, gallapremiere og premiere over hele verden på “The Hunger Games – Mockingjay part 1”. I går var jeg selv inde og se den – og til jer der skal se den, kan jeg kun sige “glæd jer”, for det er den bedste i hele serien, synes jeg. Så meget spænding. Mit yndlings tidspunkt i hele filmen er, når de får hentet Peeta Mellark i Capitol og han er ved at gå ud af sit gode skind, da han ligger i sengen. Måske skulle jeg stoppe med at snakke inden jeg får fortalt alle de gode ting? Men inden, så har jeg faktisk også et yndlings citat fra filmen som jeg vil fortælle jer:

Fire is catching and if we burn then you burn with us!

Jeg synes virkelig at dette citat ligger op til den kæmpe borgerkrig alle venter på! Når men nu for vi at se, hvad der sker næste år. Btw, så er citatet fra Katniss, der skal lave en propaganda, som så er blevet pænt ur på President Snow.

Sweeties, hvad laver I nu her, hvor det bliver mørkt så tidligt på eftermiddagen? Selv bruger jeg tiden på at lave lidt for mange afleveringer – i følge mig – men skole skal jo passes, slappe af og ellers være ude hos ponyerne, som jeg hjælpe med at passe. Inden jeg slutter dette lille indlæg af vil jeg lige give et lille beauty råd med på vejen, måske to 🙂

Nu, hvor vinden er så kold som den er, har ens hud tendens til at blive lidt tørrer end normalt, så for at undgå at få så tør og kedelig hud, så husk at have måske to forskellige ansigtscremer, en normal, der kan bruges inden der lægges makeup om morgenen og en anden fugtighedscreme til om aftenen, der er lige lidt federe, som giver din hud al den fugt den har brug for mens du sover.

Så har jeg desværre ikke mere at fortælle for denne gang, men glæd jer til på tirsdag, hvor min makeup toturial på en neutral makeup rigtigt bliver skudt i gang!

Vi ses!
logo

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

forskinet indlæg...