Vær god ved dit hår..!

A chain with love

a chain with love a chain with love a chain with loveEn ugle, en pilespids og en simpel fingerring, er det jeg har på min “chain with love” og jeg er mere end sikker på at der nok skal komme mange flere både store og små vedhæng som tiden går.

Hvert eneste vedhæng har hver sin betydning for mig. Bl.a. betyder pilespidsen mere for mig af de tre påhæng, da den “fortæller” mig, at jeg godt kan komme igennem de svære tider, men jeg skal bare kæmpe, for tingene kommer ikke når man har brug for dem. De kommer nemlig når man mindst venter det!

Uglen, fik jeg i julegave af én af de veninder, der betyder mest for mig. Hun betyder så ubeskriveligt meget! Men hun valgte at stoppe venskabet ved at flytte uden at sige hvorhen. Men som et symbol på venskab har jeg uglen.

Sidst men ikke mindst har jeg fingerringen, som egentlig er en julegave, som jeg ikke kunne tåle, og derfor valgte at sætte den på en kæde så jeg stadig kunne bruge den!

Normalt går jeg ingen steder uden min “chain with love” da den har så mange betydningsfulde elementer i sig, men den kan også være farlig i sig selv. Det kan være svært at give slip på alt og alle, men nogle gange, er man nødt til det. Som ordsproget siger:

“Giv slip på personen du elsker, elsker personen dig, kommer han/hun tilbage”

Med det tænker jeg, at jeg måske ikke har fået givet ordentligt slip endnu i alt det gode der er sket og de fantastiske minder jeg, og tit kan jeg komme til at leve i en tankestrøm fra fortiden.

“Fortiden kan gøre ondt. Fremtiden er farlig. Nutiden er her hvor du passer ind”

Så lev i nuet og pas på dig selv..!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vær god ved dit hår..!