Tetid #2

Only about bronzing and highlighting

CIMG1617CIMG1611CIMG1619The Bronzer fra W7 † Glam Bronze fra Loreal Paris † Always summer bronze fra Deluxe † Highlighter fra Loreal Paris

Bronzing og highlighting er noget af det, der er med til at præge en stor del af min hverdags make-up. Lige meget om jeg skal i skole eller om det er til en fest, så kan jeg ikke leve uden, da jeg synes, det er med til at skabe ens look.

Fremhævede kindben eller et lidt mere “solfarvet” ansigt, kan være det, der er med til at sætte prikken over i – i hvert fald for mig!

Dog har jeg mine yndlings angående bronzer og highlighter. Min highlighter skal helst være flydende, da jeg personligt synes, at det er nemmest at påføre, og så vil jeg mere eller mindre undgå shimmer i min bronzer, da jeg personligt synes, at shimmer kun tilhører øjenskygge. Men det er jo en smagssag, for jeg er sikker på, at andre er uenige med mig.

Bronzer påføres lige under kindbenet og highligtheren på/lidt over kindbenet. Begge dele er med til at tydeliggøre dine kindben. Plus bronzeren kan få dit ansigt til at se “mere tyndt ud”.

Dog har jeg lige været så heldig at få fingre i en bronzer fra Deluxe – dog med guld shimmer – men den er simpelthen så smuk! Så længe der ikke bliver brugt for meget! Da jeg så vil ende med at få guldfarvede kinder, hvis der kommer for meget på! – og det vil jo se mærkeligt ud!

Hvordan foretrækker du din highlighter? Flydende eller fast? Skal din bronzer være med eller uden shimmer? 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tetid #2