Lækre cupcakes

Lidt godt til ganen

Helllooooooo sweeties!

Nu er det jo fredag, og efter fredag begynder weekenden jo, derfor, har jeg fundet denne lækre og simple opskrift på en super lækker bananis, der både kan bruges på en sommerdag, når vi engang når dertil igen, men også som en lækker dessert, hvis man nu får gæster. Så her kommer opskriften 🙂

Ingredienser:
200 gram banan (ca. 3 stk af normal størrelse)
75 gram sukker
Saften fra cirka en kvart citron eller en halv lime
1/2 dl piskefløde
1 1/2 dl mælk
Chokolade, hvis det lyster (kan bruges som pynt eller i isen)

Hvad så nu?
Bananen moses og blades sammen med sukker og saften fra citronen eller limen. Derefter tilsættes  piskefløden og mælken. Chokoladen hældes i. Derefter stilles den i fryseren, og røres i hvert 10 minut eller der omkring i en times tid, men det er selv bestemt.

Da jeg er så heldig at have en ismaskine, hældte jeg det der i og lod den kører i 30 minutter. Da halv delen af tiden var gået hældte jeg chokoladen i, som jeg havde valgt at hakke i små mundrette stykker. Efter de 30 minutter er gået hælder jeg den i en bytte, som i mellemtiden har været i fryseren, da isen hurtigt begynder at smelte. Herefter “smider” jeg isen i fryseren. Normalt laver jeg den samme formiddag som den skal spises, så den stadig er “frisk”.

image (4) 

image (2)

Del gerne jeres billeder med mig på:
Twitter: @Celia_Bach
Instagram: @Officialceliabach

eller følg mig på bloglovin’ så I er sikre på at få ALLE opdateringerne med:
http://www.bloglovin.com/truebeautybycelia

Vi ses!

Unavngivet

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lækre cupcakes