Jeg orker ikke mere..!

Makeup tips og tricks

Som I sikkert har set fra titlen, så kommer dette indlæg til at handle om forskellige tips og tricks inden for makeup. Jeg har længe tænkt på om man kunne bruge nogle produkter til flere forskellige ting eller genbruge dem.

Nogle ting så som mascarabørster kan genbruges. Udover til mascara bruger jeg også børsten til mine bryn – efter jeg har opbrugt en mascara og har renset børsten. Nogle gange, når min mascara klumper bruger jeg den også til at få klumperne væk – selvom den mascara jeg bruger ikke skulle klumpe, så gør den det nogle gange når jeg får for meget på vipperne.

CIMG2219

Til tider kan jeg også finde på at bruge en mørk eller en brun øjenskygge til mine bryn, hvilket jeg synes er meget bedre end en brynblyant, plus det er billigere, da man ikke behøver de enormt dyre skygger. Hertil bruger jeg en børste med en skarp kant – gerne en der er trekantet, da det er nemmere at få fyldt brynene ud.

CIMG2233

Lipblams er et produkt som ikke kun kan hjælpe med at fugte læberne. De kan også hjælpe under ens øjne, hvis huden er meget tør. Så et ekstra plus til lipbalms også!

CIMG2224

Vil du gerne have dine øjne til at se større ud så brug en hvid eyeliner på den våde kant ved de nederste vipper. EN hvid eyeliner kan faktisk også bruges som high-lighter ved brynene. En lille regel som jeg tit går efter er, at hvis du har meget øjenmakeup på så hold det lidt nede med læbestiften. Måske bare en nude-farvet. Og hvis du har en knaldrød læbe en dag, så hold lidt igen med de forskellige øjenskygger.

download

2

  • Jeg var faktisk ikke klar over, at man kunne bruge læbepomade ved øjenene, men det lyder jo egentlig ganske fornuftigt, siden de fugter så godt 😀

    Knus Malue
    http://www.mooldash.dk

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Vidste det faktisk heller ikke selv før jeg prøvede, da jeg var løbet tør for fugtighedscreme. Så hvorfor ikke prøve? Blev i hvert fald positivt overrasket! 😀

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg orker ikke mere..!